camping στην Αγία Άννα + tips


Camping ένας τρόπος διακοπών που πολλοί δεν θέλουν καν να δοκιμάσουν και άλλοι τον λατρεύουν ένας τελείως διαφορετικός τρόπος να περάσεις τις διακοπές σου από τον συνηθισμένο εκείνο τρόπο των ξενοδοχείων και πολύ πιο οικονομικός.Δοκίμασα και πήγα πέρσι για πρώτη φορά ως ενήλικας σε κάμπινγκ .Επειδή δεν ήξερα αν θα μου αρέσει επέλεξα να πάω σε ένα οργανωμένο camping ώστε να έχω όλες τις παροχές όπως νερό,τουαλέτα, ρεύμα κλπ.Επέλεξα να πάω στο Club Agia Anna Summer Resort. Έχοντας ήδη πάει ξανά στο συγκεκριμένο οργανωμένο camping σαν παιδί με τους γονείς μου είχα μόνο καλές αναμνήσεις και δεν ήθελα να ρισκάρω να πάω για πρώτη φορά σε ένα camping που δεν ξέρω .Κλείσαμε λοιπόν τηλεφωνικά τον χώρο που θέλαμε για την σκηνή μας και κάποιες άλλες λεπτομέρειες,κάναμε τα απαραίτητα ψώνια και πήγαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.




Πήγαμε με αυτοκίνητο αφού είχαμε πάρει πολλά πράγματα και δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθούμε με το λεωφορείο , αλλά αν δεν έχετε αυτοκίνητο το camping είναι εύκολα προσβάσιμο και με αυτό διότι σε αφήνει ακριβώς απ' έξω.Στήσαμε πολύ εύκολα την σκηνή και τα υπόλοιπα πράγματα που είχαμε πάρει μαζί μας (καρέκλες,τραπεζάκι,ομπρέλα κλπ) και πήγαμε για μπάνιο σε μία από τις πισίνες.




Το camping έχει πολλούς χώρους για διάφορες δραστηριότητες για παιδιά αλλά και για μεγάλους.Χώρους άθλησης αλλά και χώρους διασκέδασης.Κούνιες ,δωμάτιο πινγκ πονγκ, χώρο με ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α. Επίσης μπορούσες να δανειστείς επιτραπέζια παιχνίδια και κάρτες για να παίξεις με την παρέα σου.



Για φαγητό είχε 2 μεγάλα εστιατόρια στα οποία μπορείς να πας και να επιλέξεις το γεύμα σου (πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό),επίσης διαθέτει μίνι μάρκετ αλλά και χώρο που μπορεί ο καθένας να πάει με τα δικά του υλικά και να μαγειρέψει μόνος του.Προσωπικά πιστεύω πως το συγκεκριμένο camping είναι κατάλληλο όχι μόνο για παρέες αλλά και για οικογένειες καθώς έχει μέχρι και προσωπικό που απασχολεί τα παιδιά με ομαδικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες.

Για τους ενήλικες έχει μέχρι και μπαρ δίπλα στην πισίνα στο οποίο κάνουν το βράδυ κάποιες δραστηριότητες όπως καραοκε ,ladies night κ.α. εκεί μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου χαλαρά ακούγοντας μουσική.




Το club Agia Anna είναι δίπλα στην θάλασσα,οπότε μπορείς να κάνεις και εκεί τις βουτιές σου , επίσης είναι πολύ κοντά στο χωριό Αγία Άννα όπου έχει διάφορα μαγαζιά όπως ταβέρνες και μπυραρίες , αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.




Γενικά το camping είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και ακόμα και αν δεν έχεις όλες τις ανέσεις που έχεις συνηθίσει πιστεύω πως αξίζει να το δοκιμάσεις έστω και μία φορά.Αρκεί βέβαια να είσαι οργανωμένος.Εμείς κάτσαμε 8 μέρες εκεί και δεν θα είχαμε πρόβλημα να κάτσουμε άλλες τόσες αν είχαμε την ευκαιρία.

Κλείνοντας λοιπόν να πω πως φυσικά και θα ξαναπάω όλα ήταν όπως τα περίμενα και ίσως και καλύτερα ,ειδικά για το θέμα της καθαριότητας το σκεφτόμουν αλλά ευτυχώς ήταν πεντακάθαρα , γι'αυτό και για όλα τα παραπάνω το συστήνω ανεπιφύλακτα και σε αυτούς που πάνε χρόνια για camping αλλά και σε αυτούς που θέλουν να πάνε αλλά έχουν τις αμφιβολίες τους.


Πληροφορίες

Σε αυτό το άρθρο αναφέρω δραστηριότητες και χώρους τους οποίους χρησιμοποιήσαμε εμείς εδώ μπορείς να βρεις το site του camping και να βρεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι για την διαμονή σου εκεί .(Spoiler alert αν δεν το ξέρεις ήδη: υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μείνεις εκεί πέρα από μία απλή σκηνή) 

Tips αν πας πρώτη φορά

Πράγματα που προτείνω να έχεις μαζί σου:σκηνή,στρώμα ύπνου,μπαλαντέζα,σεντόνια,sleeping bag,φιδάκι για κουνούπια + αντικουνουπικά ,φορητό ψυγειάκι ,μανταλάκια.Προαιρετικά αν έχετε χώρο θα ήταν χρήσιμο να πάρετε καρεκλάκια και ένα τραπεζάκι για τον χώρο έξω από την σκηνή.Επίσης πολύ σημαντικό είναι να πάρετε και λίγο πιο χειμωνιάτικα ρούχα όπως μακρύ παντελόνι και ζακέτα .




*Το άρθρο δεν είναι sponsored από το Club Agia Anna είναι καθαρά η δική μου προσωπική γνώμη.

0 Σχόλια